آزمایشــــگاه نمونه آزمای ماد

تلفن : 44200094 - 021

جستجو

دستورالعمل و راهنمای درج نشانگرهای رنگی تغذیه ای

دستورالعمل و راهنمای درج نشانگر رنگی تغذیه ای و زمان بندی و برنامه اجرائی دستورالعمل نشانگررنگی تغذیه ای در خصوص محصولات غذائی تولید داخل و واردات مطابق رای شماره  ۴۷۹۲/۶۸۸/د مورخ ۲۳/۳/۹۴ کمیته فنی وقانونی سازمان غذاو دارو :

این راهنما به منظور طراحی نشانگرهای رنگی تغذیه ای بر روی برچسب محصولات خوراکی ک تدوین شده است تا با افزایش آگاهی مصرف کننده گان و اصلاح الگوی مصرف در ارتقاء سلامت جامعه گامهای موثری برداشته شود.

محصولات خوراکی عرضه شده باید مطابق ضوابط و قوانین سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تولید و دارای پروانه ساخت معتبر باشند.

در این راهنما نحوه استفاده از نشانگرهای رنگی به عنوان راهنمای تغذیه ای توضیح داده می شود.

توجه :

– اطلاعات درج شده باید شفاف، خوانا، و غیر قابل پاک شدن باشند.

– درج هرگونه اطلاعات که باعث گمراهی مصرف کننده شوند ممنوع بوده و جرم محسوب می شود.

– هدف از نشانگرهای رنگی کمک به مصرف کننده به منظور شناسایی ویژگی های تغذیه ای محصول است تا با توجه به شرایط جسمی و نیازهای شخصی، انتخاب آگاهانه داشته باشد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *