دستورالعمل و راهنمای درج نشانگرهای رنگی تغذیه ای
دستورالعمل و راهنمای درج نشانگررنگی تغذیه ای و زمان بندی و برنامه اجرائی دستورالعمل نشانگررنگی در خصوص محصولات غذائی تولید داخل و واردات مطابق رای شماره ۴۷۹۲/۶۸۸/د مورخ ۲۳/۳/۹۴ کمیته فنی وقانونی سازمان غذاو دارو :
این راهنما به منظور طراحی نشانگرهای رنگی تغذیه ای بر روی برچسب محصولات خوراکی ک تدوین شده است تا با افزایش آگاهی مصرف کننده گان و اصلاح الگوی مصرف در ارتقاء سلامت جامعه گامهای موثری برداشته شود.
محصولات خوراکی عرضه شده باید مطابق ضوابط و قوانین سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تولید و دارای پروانه ساخت معتبر باشند.
در این راهنما نحوه استفاده از نشانگرهای رنگی به عنوان راهنمای تغذیه ای توضیح داده می شود.
توجه :
– اطلاعات درج شده باید شفاف، خوانا، و غیر قابل پاک شدن باشند.
– درج هرگونه اطلاعات که باعث گمراهی مصرف کننده شوند ممنوع بوده و جرم محسوب می شود.
– هدف از نشانگرهای رنگی کمک به مصرف کننده به منظور شناسایی ویژگی های تغذیه ای محصول است. تا با توجه به شرایط جسمی و نیازهای شخصی، انتخاب آگاهانه داشته باشد.
- مطابق رای کمیته فنی و قانونی درج جداول حقائق ارزش غذایی روی بسته های مواد خوراکی که دارای این نماد هستند اختیاری است مگر مواردی که به تصویب کمیته برچسب گذاری الزامی اعلام گردد.
نرم افزار نشانگر رنگی
برای دریافت نرم افزار نشانگررنگی تغذیه ای، فایل اکسل روی لینک زیر کلیک کنید.
دانلود نرم افزار
همچنین بخوانید:
راهنما نشانگر رنگی تغذیه ای و نماد سیب سلامت
بسیار کاربردی