1 |
اختلاف pH قبل و بعد گرمخانه گذاری |
2 |
اختلاف اسیدیته قبل و بعد گرمخانه گذاری |
3 |
ارزش اکسیداسیون |
4 |
ازت کامل |
5 |
اسانس های روغنی – (به روش کلونجر) |
6 |
اسانس(ترکیبات) |
7 |
اسپکتروفوتومتر(جذب ماورا بنفش)(عبور) |
8 |
استرول + کلسترول |
9 |
استرول های به غیر کلسترول |
10 |
استرول های گیاهی (لبنیات) |
11 |
استیل |
12 |
اسید استیک |
13 |
اسید آزاد |
14 |
اسید آمینه |
15 |
اسید چرب آزاد استئارات |
16 |
اسید چرب ترانس و اشباع |
17 |
اسید سیتریک |
18 |
اسید فولیک (ویتامین B9) |
19 |
اسید فیتیک |
20 |
اسیدیته |
21 |
اسیدیته برحسب اسید لاکتیک |
22 |
اکتیو آنیونیک |
23 |
اکتیو کاتیونیک |
24 |
اکراتوکسین A |
25 |
اکسیژن |
26 |
اگزالات |
27 |
ال آرژنین |
28 |
ال گلوتامین |
29 |
الکل + پروپیلن گلایکول |
30 |
امگا 3 |
31 |
اندازه ذرات |
32 |
Alkanie impurity |
33 |
Assay benzalkonium chloride |
34 |
Assay Betamethasone |
35 |
Assay BHT |
36 |
Assay Povidone Iodine |
37 |
BOD |
38 |
Bor |
39 |
Buffering capacity |
40 |
COD |
41 |
Clarity of solotion |
42 |
Conjugated Linoleic Acid(CLA) |
43 |
Dyes intermediates |
44 |
Ether soluble substances |
45 |
Free Fatty Acid (F.F.a) in butyric acid |
46 |
G.M.O |
47 |
Impurity |
48 |
Insoluble substance |
49 |
K-value |
50 |
L-carnitine |
51 |
Non volatile residue |
52 |
pH |
53 |
Residual solvents |
54 |
Specific surface area |
55 |
Spirulina(Hplc) |
56 |
Subsidiary dyes |
57 |
TOC |
58 |
Tartrate |
59 |
Toluene |
60 |
Total Suspended Solids (TSS) |
61 |
Uniformity of content |
62 |
Vinyl pyrrolidinone |
63 |
اندیس حلالیت |
64 |
اندیس کرایس |
65 |
انیدرید سولفورو ، سولفور دی اکسید |
66 |
اینوزیتول |
67 |
آسپارتام و آسه سولفام |
68 |
آسکوربیک اسید |
69 |
آفت و بقایای آن |
70 |
آفلاتوکسین M1 |
71 |
آلدئیدها (در بعضی از مواد اولیه) |
72 |
آلفا آمیلاز(کیفی – حضور و عدم حضور) |
73 |
آلکالینیتی |
74 |
آمفوتریک |
75 |
آمونیاک |
76 |
آمیلوز |
77 |
آنتی اکسیدانBHA/BHT/TBHQ)) |
78 |
آنزیم (کیفی) (هرکدام) |
79 |
آنزیم آمیلاز |
80 |
آهن |
81 |
باربیتوریک اسید |
82 |
بافت شناسی |
83 |
باقیمانده الکل |
84 |
باقیمانده حلال |
85 |
باقیمانده سموم |
86 |
باقیمانده صابونی |
87 |
باقیمانده متانول رنگ خوراکی |
88 |
باقیمانده هگزان |
89 |
باقي مانده آمونياک |
90 |
براسیکا استرول |
91 |
بریکس (مواد جامد محلول در آب) |
92 |
بسته بندی |
93 |
تراریختگی |
94 |
بلانکیت (روش ست ویلیامز) |
95 |
بنزن |
96 |
بنزو آلفا پیرن |
97 |
بنزوات سدیم (اسید بنزوئیک) |
98 |
بو و مزه |
99 |
بی کربنات پتاسیم |
100 |
بی کربنات سدیم(جوش شیرین) |
101 |
بیوتین( مولتی ویتامین) |
102 |
پاتولین |
103 |
پارابن ها |
104 |
پایداری مکانیکی |
105 |
پایداری ها (پایداری دمایی) |
106 |
پتاسیم |
107 |
پروپیلن گلیکول |
108 |
پروپیونات کلسیم |
109 |
پروتئین |
110 |
پروتئین بر مبنای ماده خشک کجلدال |
111 |
پروفایل استرول |
112 |
پروفایل اسید آمینه |
113 |
پروفایل اسید چرب |
114 |
پرولین |
115 |
پلاریزاسیون(چرخش نوری) |
116 |
پلی فنل کل |
117 |
پیپرین |
118 |
پیریدین |
119 |
پیکروکروسین |
120 |
تارتارات |
121 |
تانن |
122 |
تاورین |
123 |
تتراسایکلین |
124 |
درجه بندی براساس دانه |
125 |
ترکیبات قطبی چربی استخراجی |
126 |
تشخیص ژلاتین گاوی |
127 |
تشخیص نوع الکل(متانول، اتانول، ایزوپروپانول) |
128 |
تشخیص و اندازه گیری الکل ها (اتانول، متانول، ایزوپروپانول) |
129 |
تشخیص هویت |
130 |
تیوباربیتوریک اسید(TBA) |
131 |
جوش شیرین (وجود یا عدم وجود) |
132 |
چربی |
133 |
حلالیت پروپیلن گلایکول |
134 |
خاصیت آنتی اکسیدانی |
135 |
خاکستر به روش هدایت سنجی |
136 |
خاکستر سولفاته |
137 |
خاکستر کل |
138 |
خاکستر نامحلول |
139 |
خلوص استونیتریل |
140 |
خلوص رنگ دانه ها |
141 |
خلوص ژل رویال |
142 |
خلوص کراتین |
143 |
خلوص کربنات سدیم |
144 |
خلوص نمک |
145 |
خوردگی درب شیشه |
146 |
داکسی نیوالنول |
147 |
دانسیته توده |
148 |
دانه معیوب |
149 |
دانه های خرد |
150 |
دانه های قرمز |
151 |
درجه استریفیکیشن |
152 |
درجه آمیداسیون |
153 |
درجه خلوص (GC) |
154 |
درصد اینولین بر حسب ماده خشک |
155 |
درصد آب (رطوبت) – (کارل فیشر)water content |
156 |
درصد خلوص الکل ها |
157 |
درصد کلسیم در نمونه کلسیم استئارات |
158 |
درصد نشاسته |
159 |
ذرات سوخته |
160 |
رطوبت به روش اتو(آون) |
161 |
رطوبت به روش دین استارک |
162 |
رفراکتومتری |
163 |
رنسیمت |
164 |
رنگ در محلول |
165 |
رنگ ظاهری |
166 |
رنگ مصنوعی |
167 |
رنگ مصنوعی زعفران |
168 |
روغن معادل کره کاکائو |
169 |
روغن معدنی |
170 |
ریزش آزاد |
171 |
زیرالنون |
172 |
زینک |
173 |
ژلاتینی شدن(برنج) |
174 |
ساپونین |
175 |
ساخارین |
176 |
سافرانال |
177 |
ساکارز |
178 |
ساکاریدهای هیدروژنه |
179 |
سایش |
180 |
سختی آب |
181 |
سدیم |
182 |
سدیم کلرید |
183 |
سدیم متیل سولفات |
184 |
سزامول- سزامولین |
185 |
سلنیوم |
186 |
سموم (آکریل آمید) |
187 |
سوربات پتاسیم (اسید سوربیک) |
188 |
سوربات و بنزوات |
189 |
سولفات |
190 |
سولفور |
191 |
شکل ظاهری(ویژگی های ظاهری) |
192 |
شناسایی اجزا و تعیین ترکیب درصد اسانس عرقیجات و گلاب |
193 |
شناسایی نشاسته (کیفی) |
194 |
شناسایی واندازه گیری سلولز |
195 |
صمغ |
196 |
ضریب خاموشی |
197 |
ضریب شکست |
198 |
طیف IR |
199 |
طیف اسانس |
200 |
ظاهر و بافت و طعم |
201 |
عدد استری |
202 |
عدد اسیدی |
203 |
عدد آنیزیدین |
204 |
عدد پراکسید |
205 |
عدد پراکسید بر اسانس روغنی |
206 |
عدد پولسنکی |
207 |
عدد زئین |
208 |
عدد فالینگ |
209 |
عدد فرمالین |
210 |
عدد هیدروکسیل(در نمونه روغنی) |
211 |
عدد یدی |
212 |
عصاره اتری |
213 |
عصاره آبی |
214 |
عصاره محلول در آب سرد |
215 |
فرمالدئید |
216 |
فسفات |
217 |
فسفاتاز (کمّی وکیفی) |
218 |
فسفر |
219 |
فعالیت دیاستازی (کمّی و کیفی) |
220 |
فلاونوئید کل |
221 |
فلزات سنگین |
222 |
فلوراید |
223 |
فیبر خام |
224 |
قابلیت حل شدن |
225 |
قدرت رنگی کورکومینوئید |
226 |
قلیایی آزاد |
227 |
قلیائیت خاکستر |
228 |
قلیائیت در نمونه نمک |
229 |
قند احیا |
230 |
قند اینورت |
231 |
قند بر اساس ماده خشک |
232 |
قند کل |
233 |
قندهای ساده مونو و دی ساکارید |
234 |
قوه نامیه |
235 |
کاروتنوئید |
236 |
کازئین |
237 |
کافئین |
238 |
کدورت |
239 |
کربنات |
240 |
کربوهیدرات کل |
241 |
کروسین |
242 |
کل مواد جامد محلول در آب (TDS) |
243 |
کلر و کلر فعال(Cl2) |
244 |
کلرامفنیکل |
245 |
کلراید |
246 |
کلسیم |
247 |
کلسیم کربنات |
248 |
کلسيم بوتيرات |
249 |
کوئرستین |
250 |
کیفیت زعفران |
251 |
گاز کربنیک |
252 |
گروه استیل |
253 |
گلوتن (مرطوب) در نمونه آرد و خمیر |
254 |
گلوکورونولاکتون |
255 |
گلوکونات آهن |
256 |
گلوکونات روی (زینک گلوکونات) |
257 |
گلیسیرین |
258 |
گوگرد |
259 |
گوگرد فرار |
260 |
لاکتوز (شناسایی) |
261 |
لستریا مونوسایترژنز |
262 |
لیکوپن |
263 |
ماده خشک شیر و کره (بدون احتساب چربی) |
264 |
ماده فعال شوینده |
265 |
ماده قابل استخراج الکلی |
266 |
مالیک اسید |
267 |
متیلن بلو |
268 |
مجموع آفلاتوکسین ها (B1/B2/G1/G2) |
269 |
مجموع مایکوتوکسین ها |
270 |
محتوای پوستی(shell content) |
271 |
مقاومت(AOM) |
272 |
مقدار گاز |
273 |
مقدار مایع |
274 |
ملامین(شیر خشک) |
275 |
منیزیم و نمک های قلیایی (شناسایی) |
276 |
منیزیم هیدروکساید |
277 |
مواد اکسید کننده (شامپو فرش) |
278 |
مواد به آسانی کربونیزه شونده |
279 |
مواد جامد کل |
280 |
مواد خارجی |
281 |
مواد خارجی گیاهی |
282 |
مواد صابونی |
283 |
مواد صابونی نشدنی |
284 |
مواد غیر قابل صابونی شدن |
285 |
مواد قابل استخراج با اتر |
286 |
مواد قابل کربنیزه شدن(carbonise) |
287 |
مواد نامحلول در آب |
288 |
مونو پروپیلن گلیکول |
289 |
مهاجرت (در سایر حلال ها مثل استون، متانول و…) |
290 |
میزان اسانس در عرقیجات |
291 |
میزان کاپسائیسین بر حسب میکروگرم بر گرم |
292 |
ناتامیسین |
293 |
ناخالصی نامحلول در پترولیوم سبک |
294 |
ناخالصی های قلیایی |
295 |
نسبت فروکتوز به گلوکز |
296 |
نشاسته و دکسترین |
297 |
نشانه گذاری |
298 |
نقطه اشتعال |
299 |
نقطه انجماد |
300 |
نقطه دودی |
301 |
نقطه ذوب |
302 |
نقطه لغزش |
303 |
نمره رنگ ظاهری(شکر) |
304 |
نمره رنگ محلول(شکر) |
305 |
نمک بر مبنای ماده خشک |
306 |
نیترات |
307 |
نیتروژن آمونیاکی- نیتروژن تام- نیتروژن کل فرار |
308 |
نیتریت (نیتریت سدیم) |
309 |
نیکوتین |
310 |
وارفتگی |
311 |
وزن 1000 دانه |
312 |
وزن آبکش |
313 |
وزن حجمی |
314 |
وزن مخصوص (چگالی) |
315 |
ویتامین E |
316 |
ویتامین B7 |
317 |
ویتامین C |
318 |
ویتامین calcium pantothenate B5 |
319 |
ویتامین D3 |
320 |
ویتامین K |
321 |
ویتامین نیاسین ( nicotinamide) |
322 |
ویتامین بتاکاروتن |
323 |
ویتامین نیاسین B3 |
324 |
ویتامین های محلول در آب گروه B |
325 |
ویتامین های محلول در چربی D و A |
326 |
ویسکوزیته |
327 |
هدایت الکتریکی |
328 |
هیدروکربن های آروماتیک چندحلقه ای |
329 |
هیدروکسی متیل فورفورال- HMF))کمّی |
330 |
هیستامین |
331 |
ید |