آزمایشــــگاه نمونه آزمای ماد

تلفن : 44200094 - 021

جستجو

درخواست آزمون

جهت ثبت درخواست انجام آزمون، فرم زیر را دانلود و تکمیل فرمایید و به ایمیل آزمایشگاه به نشانی maadlaboratory@gmail.com ارسال فرمایید.   برای مشاهده خدمات

ادامه مطلب »
مسمومیت غذایی
اخبار و مقالات

مسمومیت غذایی باکتریایی

 بیماری های ناشی از غذا مواد شیمیایی، فلزات سنگین، انگل ها، قارچ ها، ویروس ها و باکتری ها می توانند باعث مسمومیت غذایی (Food borne

ادامه مطلب »
اخبار و مقالات

نوشیدنی انرژی زا بخوریم ؟!

مصرف نوشیدنی انرژی زا: اثرات مفید و نامطلوب بر سلامتی نوشیدنی انرژی زا نوعی نوشیدنی حاوی ترکیبات محرک مانند کافئین است که معمولا گازدار هم هستند. این

ادامه مطلب »
اخبار و مقالات

مراحل استخراج ژلاتین حیوانی

  ژلاتین حیوانی ژلاتین، پروتئینی است که به دلیل ویژگی‌های منحصر به فردی مانند خاصیت ژل، قوام دهندگی، پایدار کنندگی، تشکیل کف و فیلم کاربردهای

ادامه مطلب »
اخبار و مقالات

سیر سیاه

سیر سیاه با حرارت دادن حبه یا بوته کامل سیر تحت رطوبت کنترل شده طی چند هفته بدست می آید که در اثر تخمیر، دانه

ادامه مطلب »
اخبار و مقالات

مواد نگهدارنده شیمیایی

  آنچه باید در مورد نگهدارنده های شیمیایی بدانیم نگهدارنده ها مواد شیمیایی هستند که جهت جلوگیری از فساد، بهبود ظاهر و حفظ کیفیت به

ادامه مطلب »
اخبار و مقالات

خواص عسل برای پوست صورت و بدن

از جمله خواص عسل برای پوست می‌توان به آبرسانی و مرطوب‌کنندگی پوست، بهبود چین و چروک صورت، خاصیت لایه‌برداری، بهبود زخم‌ها و ترمیم جای آنها

ادامه مطلب »
اخبار و مقالات

آمینواسید شاخه‌دار چیست و چه فوایدی دارد؟ (از چربی‌سوزی تا عضله‌سازی)

آمینواسیدهای شاخه‌دار گروهی از آمینواسید‌های ضروری هستند. سه آمینواسید ضروری به نام‌های لوسین، ایزولوسین و والین در این گروه قرار دارند.مکمل‌های حاوی بی‌سی‌ای‌ای (BCAA) معمولاً برای

ادامه مطلب »
اخبار و مقالات

ارتباط مواد غذایی و سرطان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، مسوول واحد مبارزه با بیماری های غیرواگیر مرکز بهداشت شهدای والفجر، گفت: برخی از انواع مواد غذایی

ادامه مطلب »