آزمایشــــگاه نمونه آزمای ماد

تلفن : 44200094 - 021

جستجو

 

 

بیسکویت یکی از انواع فراورده های پخت است که خشک، ترد و کم رطوبت می باشد. این فراورده مخلوط فراوری شده ای است که از مواد اولیه اصلی شامل آرد گندم، روغن، شکر یا سایر شیرین کننده ها است. و بر حسب انواع، می تواند دارای سایر مواد خوراکی استاندارد و افزودنی های مجاز خوراکی باشد. در این بخش آزمون های استاندارد بیسکویت  به شماره استاندارد 37 و آزمون های میکروبی به شماره استاندارد 2395 به طور خلاصه و مفید ارائه شده است.

آزمون های استاندارد بیسکویت

انواع بیسکوییت شامل: بیسکویت طعم دار، پتی بور، سبوس دار، کرم دار، مغزی دار، روکش دار، بدون شکر، با فراورده کاکائویی، بیسکویت کاکائویی، شکلاتی و پروبیوتیک می باشد.

شماره استاندارد 37

پارامترهایی که در استاندارد بیسکویت مورد بررسی قرار می گیرد شامل این موارد می باشد:

1. ویژگی های حسی و ظاهری

1-1 شکل ظاهری

1-2 رنگ

1-3 بافت

1-4مزه و بو

1-5 مواد خارجی

1-6 شکستگی (درصد وزنی)

 

2. ویژگی های فیزیکیو شیمی انواع بیسکویت:

 

 

 

 

برای مشاهده استاندارد 37 در پورتال ملی استاندارد کلیک کنید

همچنین ویژگی های میکروبی انواع بیسکویت باید طبق استاندارد ملی ایران شماره 2395 شامل موارد زیر باشد:

 

3. ویژگی های میکروبیولوژی شیرینی های خشک:

  1. 3 انتروباکتریاسه

  2. 3 کپک

که بیشینه مجاز برای کپک 102 و در مورد انتروباکتریاسه باید منفی باشد.

برای مشاهده استاندارد میکروبی شیرینی در پورتال سازمان ملی استاندارد کلیک کنید

2 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *