آزمایشــــگاه نمونه آزمای ماد

تلفن : 44200094 - 021

جستجو
اخبار و مقالات

تعیین نوع الکل

انواع الکل بسته به اینکه الکل ها دارای گروه های هیدروکسیل هستند یا خیر، تفاوت هایی بین الکل ها وجود دارد. همچنین الکل ها از

ادامه مطلب »

درخواست آزمون

جهت ثبت درخواست انجام آزمون، فرم زیر را دانلود و تکمیل فرمایید و به ایمیل آزمایشگاه به نشانی maadlaboratory@gmail.com ارسال فرمایید.   برای مشاهده خدمات

ادامه مطلب »
مسمومیت غذایی
اخبار و مقالات

مسمومیت غذایی باکتریایی

 بیماری های ناشی از غذا مواد شیمیایی، فلزات سنگین، انگل ها، قارچ ها، ویروس ها و باکتری ها می توانند باعث مسمومیت غذایی (Food borne

ادامه مطلب »
اخبار و مقالات

نوشیدنی انرژی زا بخوریم ؟!

مصرف نوشیدنی انرژی زا: اثرات مفید و نامطلوب بر سلامتی نوشیدنی انرژی زا نوعی نوشیدنی حاوی ترکیبات محرک مانند کافئین است که معمولا گازدار هم هستند. این

ادامه مطلب »
اخبار و مقالات

مراحل استخراج ژلاتین حیوانی

  ژلاتین حیوانی ژلاتین، پروتئینی است که به دلیل ویژگی‌های منحصر به فردی مانند خاصیت ژل، قوام دهندگی، پایدار کنندگی، تشکیل کف و فیلم کاربردهای

ادامه مطلب »
اخبار و مقالات

سیر سیاه

سیر سیاه با حرارت دادن حبه یا بوته کامل سیر تحت رطوبت کنترل شده طی چند هفته بدست می آید که در اثر تخمیر، دانه

ادامه مطلب »
اخبار و مقالات

مواد نگهدارنده شیمیایی

  آنچه باید در مورد نگهدارنده های شیمیایی بدانیم نگهدارنده ها مواد شیمیایی هستند که جهت جلوگیری از فساد، بهبود ظاهر و حفظ کیفیت به

ادامه مطلب »
اخبار و مقالات

خواص عسل برای پوست صورت و بدن

از جمله خواص عسل برای پوست می‌توان به آبرسانی و مرطوب‌کنندگی پوست، بهبود چین و چروک صورت، خاصیت لایه‌برداری، بهبود زخم‌ها و ترمیم جای آنها

ادامه مطلب »
اخبار و مقالات

آمینواسید شاخه‌دار چیست و چه فوایدی دارد؟ (از چربی‌سوزی تا عضله‌سازی)

آمینواسیدهای شاخه‌دار گروهی از آمینواسید‌های ضروری هستند. سه آمینواسید ضروری به نام‌های لوسین، ایزولوسین و والین در این گروه قرار دارند.مکمل‌های حاوی بی‌سی‌ای‌ای (BCAA) معمولاً برای

ادامه مطلب »
اخبار و مقالات

ارتباط مواد غذایی و سرطان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، مسوول واحد مبارزه با بیماری های غیرواگیر مرکز بهداشت شهدای والفجر، گفت: برخی از انواع مواد غذایی

ادامه مطلب »