آزمایشــــگاه نمونه آزمای ماد

تلفن : 44200094 - 021

جستجو
اخبار و مقالات

پروتئین وی چیست؟ Whey protein

همه چیز در مورد پروتئین وِی پروتئین وی چیست؟ whey به معنای آب پنیر است. پروتئین وی(Whey protein) یا پروتئین آب پنیر مخلوطی از پروتئین

ادامه مطلب »
آزمایشگاهی

Anisidine Value عدد آنیزیدین

عدد آنیزیدین چست؟ Anisidine Value در روغن ها و چربی ها اندازه گیری آلدهیدهای موجود است و بنابراین میزان اکسیداسیون ثانویه را نشان می دهد

ادامه مطلب »
دسته‌بندی نشده

آزمایش مهاجرت

مهاجرت به معنای انتقال مواد شیمیایی از یک ماده به محصولات غذایی یا یک ماده دیگر است. در این حالت، مواد شیمیایی ممکن است از

ادامه مطلب »
آزمایشگاهی

پروفایل اسیدهای چرب

اسیدهای چرب در زندگی روزمره و صنعت کاربرد های زیادی دارند مانند تولید محصولات غذایی، صابون ها، شوینده ها و لوازم آرایشی. همچنین پروفایل اسیدهای

ادامه مطلب »
اخبار و مقالات

پرمیکس ها

پرمیکس (پیش مخلوط) پرمیکس ها (premix) مخلوط های ترکیبی شامل یك یا چند ریزمغذی مانند ویتامین ها، مواد معدنی، عناصر کمیاب و سایر افزودنی ها

ادامه مطلب »
اخبار و مقالات

حد غیرمجاز ویتامین ها

امروزه مصرف مکمل‌های ویتامینی در بین مردم بسیار رایج شده است. خصوصا بعد از بحران ناشی از بیماری همه گیر کووید-19 علاقه قابل توجهی به

ادامه مطلب »
اخبار و مقالات

مکمل های تغذیه ای

مکمل ها مکمل ها محصولاتی مانند ویتامین ها، مواد معدنی و گیاهانی هستند که ادعا می کنند با تامین مواد مغذی مورد نیاز بدن، سلامتی

ادامه مطلب »
اخبار و مقالات

روش تهیه کنسرو خانگی

تنها عامل فساد مواد غذایی فعالیت میکروارگانیسم ها هستند. پس با حذف یا غیر فعال کردن آنها می توان از خراب شدن خوراکی ها جلوگیری

ادامه مطلب »
اخبار و مقالات

تعیین نوع الکل

انواع الکل بسته به اینکه الکل ها دارای گروه های هیدروکسیل هستند یا خیر، تفاوت هایی بین الکل ها وجود دارد. همچنین الکل ها از

ادامه مطلب »
مسمومیت غذایی
اخبار و مقالات

مسمومیت غذایی باکتریایی

 بیماری های ناشی از غذا مواد شیمیایی، فلزات سنگین، انگل ها، قارچ ها، ویروس ها و باکتری ها می توانند باعث مسمومیت غذایی (Food borne

ادامه مطلب »
اخبار و مقالات

نوشیدنی انرژی زا بخوریم ؟!

مصرف نوشیدنی انرژی زا: اثرات مفید و نامطلوب بر سلامتی نوشیدنی انرژی زا نوعی نوشیدنی حاوی ترکیبات محرک مانند کافئین است که معمولا گازدار هم هستند. این

ادامه مطلب »
اخبار و مقالات

مراحل استخراج ژلاتین حیوانی

  ژلاتین حیوانی ژلاتین، پروتئینی است که به دلیل ویژگی‌های منحصر به فردی مانند خاصیت ژل، قوام دهندگی، پایدار کنندگی، تشکیل کف و فیلم کاربردهای

ادامه مطلب »
اخبار و مقالات

سیر سیاه

سیر سیاه با حرارت دادن حبه یا بوته کامل سیر تحت رطوبت کنترل شده طی چند هفته بدست می آید که در اثر تخمیر، دانه

ادامه مطلب »
اخبار و مقالات

مواد نگهدارنده شیمیایی

  آنچه باید در مورد نگهدارنده های شیمیایی بدانیم نگهدارنده ها مواد شیمیایی هستند که جهت جلوگیری از فساد، بهبود ظاهر و حفظ کیفیت به

ادامه مطلب »
اخبار و مقالات

خواص عسل برای پوست صورت و بدن

از جمله خواص عسل برای پوست می‌توان به آبرسانی و مرطوب‌کنندگی پوست، بهبود چین و چروک صورت، خاصیت لایه‌برداری، بهبود زخم‌ها و ترمیم جای آنها

ادامه مطلب »