پروتئین وی چیست؟ Whey protein
همه چیز در مورد پروتئین وِی پروتئین وی چیست؟ whey به معنای آب پنیر است. پروتئین وی(Whey protein) یا پروتئین آب پنیر مخلوطی از پروتئین
همه چیز در مورد پروتئین وِی پروتئین وی چیست؟ whey به معنای آب پنیر است. پروتئین وی(Whey protein) یا پروتئین آب پنیر مخلوطی از پروتئین
آزمایشگاه مواد غذایی آزمایشگاه های مواد غذایی دولتی مانند سازمان غذا و دارو و استاندارد جوابگوی تعداد بیشمار تولید کننده ها و فعالان در زمینه
آزمایشگاه همکار غذا و دارو و استاندارد چیست؟ آزمایشگاه همکار سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو به عنوان مرجع تائید صلاحیت کلیه محصولات
مواد شیمیایی مضر در صنعت آرایشی و بهداشتی درصد بسیار زیادی از مواد شیمیایی در محصولات آرایشی بهداشتی وجود دارد. در این بین سرطان زایی
عدد آنیزیدین چست؟ Anisidine Value در روغن ها و چربی ها اندازه گیری آلدهیدهای موجود است و بنابراین میزان اکسیداسیون ثانویه را نشان می دهد
مهاجرت به معنای انتقال مواد شیمیایی از یک ماده به محصولات غذایی یا یک ماده دیگر است. در این حالت، مواد شیمیایی ممکن است از
فلزات سنگین به عناصر فلزی با چگالی نسبتاً بالایی هستند و در غلظت های کم سمی می باشد. مانند جیوه ، کادمیوم ، آرسنیک ،
اسیدهای چرب در زندگی روزمره و صنعت کاربرد های زیادی دارند مانند تولید محصولات غذایی، صابون ها، شوینده ها و لوازم آرایشی. همچنین پروفایل اسیدهای
واکنش مایارد یا واکنش مایار (Maillard reaction)،یا قهوه ای شدن: نوعی فرایند قهوهای شدن غیرآنزیمی است که بهطور معمول در دمایی در حدود ۱۴۰ تا
هیدروکسی متیل فورفورال (HMF) یک ترکیب آلی است که از حرارت و خشک کردن برخی قندها به دست می آید. HMF به طور طبیعی
پرمیکس (پیش مخلوط) پرمیکس ها (premix) مخلوط های ترکیبی شامل یك یا چند ریزمغذی مانند ویتامین ها، مواد معدنی، عناصر کمیاب و سایر افزودنی ها
امروزه مصرف مکملهای ویتامینی در بین مردم بسیار رایج شده است. خصوصا بعد از بحران ناشی از بیماری همه گیر کووید-19 علاقه قابل توجهی به
مکمل ها مکمل ها محصولاتی مانند ویتامین ها، مواد معدنی و گیاهانی هستند که ادعا می کنند با تامین مواد مغذی مورد نیاز بدن، سلامتی
تنها عامل فساد مواد غذایی فعالیت میکروارگانیسم ها هستند. پس با حذف یا غیر فعال کردن آنها می توان از خراب شدن خوراکی ها جلوگیری
معرفی کلی فرم ها کلی فرم ها، باکتریهای گرم منفی و میلهای شکل هوازی و بیهوازی اختیاری که قادر به رشد در حضور نمکهای صفراوی
انواع الکل بسته به اینکه الکل ها دارای گروه های هیدروکسیل هستند یا خیر، تفاوت هایی بین الکل ها وجود دارد. همچنین الکل ها از
بیماری های ناشی از غذا مواد شیمیایی، فلزات سنگین، انگل ها، قارچ ها، ویروس ها و باکتری ها می توانند باعث مسمومیت غذایی (Food borne
آب آشامیدنی و آب غیر قابل شرب از لحاظ خواص شیمیایی، فیزیکی و میکروبی تفاوت های عمده ای دارند. ترکیب شیمیایی آب در طبیعت به
مصرف نوشیدنی انرژی زا: اثرات مفید و نامطلوب بر سلامتی نوشیدنی انرژی زا نوعی نوشیدنی حاوی ترکیبات محرک مانند کافئین است که معمولا گازدار هم هستند. این
تعریف روغن فرار روغن های فرار یا اسانس های روغنی، عصارههای گیاهی غلیظی ومعطری هستند که قوام و حالت روغنی دارند. به خاطر عطر متمایزدر
ژلاتین حیوانی ژلاتین، پروتئینی است که به دلیل ویژگیهای منحصر به فردی مانند خاصیت ژل، قوام دهندگی، پایدار کنندگی، تشکیل کف و فیلم کاربردهای
شیرین کننده مصنوعی چیست؟ برخی معتقدند که شیرین کننده های مصنوعی خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهند و همینطور تنظیم قند خون سلامت
نشانگر رنگی تغذیه ای و نماد سیب سلامت با هدف آگاهی مصرف کنندگان از میزان قند، اسید های چرب ترانس، نمک و انرژی دریافتی
یون فلوئور فلوئور یکی از 14 عنصر مهم و ضروری برای حیات موجودات زنده محسوب می شود. از مهمترین فواید آن می توان به
گلوتن چیست؟ گلوتن اغلب با گندم و غذاهای حاوی گندم مرتبط است که در منابع غذایی ما به وفور یافت می شود. گلوتن پروتئینی است
ذرات زیادی در هوا معلق هستند که میکروارگانیسم ها به صورت آزاد یا متصل به ذرات دیگر بخش مهمی از این آلاینده ها را تشکیل
سیر سیاه با حرارت دادن حبه یا بوته کامل سیر تحت رطوبت کنترل شده طی چند هفته بدست می آید که در اثر تخمیر، دانه
هورمون ها در مواد غذایی هورمون ها به طور طبیعی در همه حیوانات، انسان ها و گیاهان وجود دارند، بنابراین چیزی به نام غذای بدون
آنچه باید در مورد نگهدارنده های شیمیایی بدانیم نگهدارنده ها مواد شیمیایی هستند که جهت جلوگیری از فساد، بهبود ظاهر و حفظ کیفیت به
خواص زنبور عسل برای سلامتی انسان و فواید آن از گذشته مورد توجه بوده اما در این مقاله سعی میکنیم فواید عسل طبیعی که بصورت علمی
محبوبیت روزافزون قهوه در سراسر جهان، آن را به یکی از موضوعات مهم تحقیقات علمی تبدیل کرده است. در حقیقت، بحث در مورد خوب یا
عناب میوهای کوچک و خوشمزه است که از میوههای بومی آسیای جنوبی به شمار میرود ولی در سراسر جهان شناخته و محبوب شده است. این
رژیم غذایی بدون لاکتوز یک الگوی غذایی رایج است که در آن لاکتوز حذف یا محدود میشود و لاکتوز نوعی قند است که در شیر
کندر که به آن الیبانوم (Olibanum) هم میگویند، نوعی رزین است که از درخت بوسولیا (Boswellia) گرفته میشود. این درخت معمولاً در مناطق خشک و
بیشتر مردم در سراسر جهان طرفدار شکلات هستند و سالانه حجم بالایی از این خوراکی خوشمزه را مصرف میکنند. شکلات انواع گوناگونی دارد و میتواند
راشل کارسون در سال ۱۹۶۲م. (۱۳۴۱ هجری شمسی) برای اولینبار به خطرات ناشی از آفتکشها در کتاب تاثیرگذار بهار خاموش اشاره کرد. کارسون در کتاب
هر ساله به دنبال بارش باران در فصول بهار و پاییز، گونه های متعددی از قارچ های وحشی در مزارع، مراتع، باغات و جنگل ها
از جمله خواص عسل برای پوست میتوان به آبرسانی و مرطوبکنندگی پوست، بهبود چین و چروک صورت، خاصیت لایهبرداری، بهبود زخمها و ترمیم جای آنها
اسید سیتریک در پنیر موزارلا وقتی شروع به تهیه پنیر موزارلا می کنید، ممکن است از خود بپرسید که چه چیزی باعث کشیدگی پنیر موزارلا
بیوتین که به عنوان ویتامین H هم شناخته میشود، یکی از ویتامینهای گروهی B یعنی ویتامین B7 است که به بدن کمک میکند مواد غذایی