
آزمایش عسل در آزمایشگاه ماد | ارزیابی علمی کیفیت و خلوص عسل
آزمایش عسل در آزمایشگاه ماد | ارزیابی علمی و دقیق کیفیت و خلوص عسل عسل طبیعی محصولی است که به دلیل خواص بینظیر و

آزمایش عسل در آزمایشگاه ماد | ارزیابی علمی و دقیق کیفیت و خلوص عسل عسل طبیعی محصولی است که به دلیل خواص بینظیر و

شمارش کلی میکروارگانیسمها در مواد غذایی | روشهای آزمایشگاهی و محیط کشت شمارش کلی میکروارگانیسمها یکی از ضروریترین آزمایشها در کنترل کیفیت مواد غذایی است.

اندازهگیری نیترات و نیتریت در محصولات پروتئینی: اهمیت و روشهای آزمایشگاهی در دنیای امروز، مصرف محصولات پروتئینی سالم و با کیفیت اهمیت زیادی دارد.

آزمایش کارل فیشر: راهنمای جامع دستگاه کارل فیشر، اساس کار، کاربردها، مزایا و محلول کارل فیشر برای اندازهگیری رطوبت آزمایش کارل فیشر یکی از دقیقترین

GC-MS چیست؟ تفاوت GC با GC-MS، کاربردها و روش انجام آزمون در آزمایشگاه gc mass آزمایشگاه gc mass، ارائه خدمات آزمایش gc mass و

گرفتن سیب سلامت برای مشاغل خانگی: مراحل، مدارک و هزینه ها در دنیای امروز، مشاغل خانگی به یکی از راههای پربازده و مقرونبهصرفه برای کسب

تانن چیست؟ تاننها (Tannins) دستهای از ترکیبات آلی هستند که به طور طبیعی در بسیاری از گیاهان، میوهها و دمنوشها وجود دارند. این ترکیبات میتوانند

اندازه گیری فلزات سنگین: آرسنیک اندازه گیری آرسنیک در مواد غذایی و آرایشی بهداشتی یکی از مهمترین ارزیابیهای ایمنی مواد مصرفی است. وجود مقادیر غیر

آزمایش پایداری برای مواد غذایی: روشها، اهمیت و خدمات آزمایشگاه نمونه آزمای ماد پایداری مواد غذایی یکی از اصلیترین شاخصهای کیفیت است که به حفظ

محصولات آرایشی بهداشتی بخشی جداییناپذیر از زندگی روزمره ما هستند و به همین دلیل، کنترل کیفیت این محصولات در آزمایشگاه آرایشی بهداشتی از اهمیت

فیلتر HEPA چیست و چگونه عمل میکند؟ فیلترهای HEPA (High Efficiency Particulate Air) یکی از بهترین و پیشرفتهترین روشها برای تصفیه هوا هستند. این فیلترها

راهکارهای مدیریت بحران در سازمان: راهنمای جامع برای پرسنل بحرانها، چه طبیعی و چه انسانی، بخشی اجتنابناپذیر از دنیای امروز هستند. توانایی سازمانها در مدیریت

استویا چیست؟ استویا (Stevia rebaudiana) گیاهی است که به دلیل شیرینی طبیعی و صفر بودن کالری، جایگزینی محبوب برای قندهای مصنوعی و طبیعی در صنایع

الزامات، فرآیند و مدارک لازم برای اخذ علامت حلال: راهنمای جامع مدارک لازم برای دریافت گواهینامه حلال: راهنمای جامع در دنیای امروز، تولید محصولات
کنترل فیزیکو شیمی و میکروبی فرآوردهها و محصولات آرایشی در دنیای امروز، صنعت آرایشی به یکی از بزرگترین و پررونقترین صنایع تبدیل شده است. با

آزمایش پلی فسفات سدیم پلی فسفات سدیم یکی از افزودنیهای مهم در صنعت غذایی است که به عنوان عامل نگهدارنده، تثبیتکننده و پایداری در محصولات

آنالیز رنگ مصنوعی به روش TLC (Thin Layer Chromatography) یا کروماتوگرافی لایه نازک در مواد غذایی در دنیای امروز، استفاده از رنگهای مصنوعی در صنایع

روش کار و کاربرد های دستگاه HPLC در کنترل کیفی کاربردهای دستگاه HPLC در کنترل کیفی مواد غذایی و آرایشی بهداشتی دستگاه HPLC (کروماتوگرافی مایع

در دنیای امروز، کنترل کیفیت مواد غذایی از اهمیت ویژهای برخوردار است. یکی از روشهای کلیدی در این زمینه، روش آزمون ویسکوزیته است که به

چگونه منظم باشیم؟ در دنیای پرشتاب امروز، نظم و انضباط شخصی یکی از کلیدهای موفقیت در زندگی شخصی و حرفهای است. و یکی از کلیدهای

اهمیت آنالیز مکملهای ورزشی مکملهای ورزشی به عنوان ابزارهایی برای بهبود عملکرد ورزشی و افزایش سلامتی، در بین ورزشکاران و فعالان در صنعت سلامتی بسیار

لبنیات به عنوان یکی از منابع اصلی پروتئین و کلسیم در رژیم غذایی افراد، از اهمیت ویژهای برخوردار است. اما برای اطمینان از کیفیت و

اندازهگیری و آنالیز هیدروکربن های آروماتیک در آزمایشگاه هیدروکربنهای آروماتیک (Aromatic Hydrocarbons) گروهی از ترکیبات شیمیایی هستند که دارای ساختار حلقوی و پیوندهای دوگانه غیر

روش رنگ آمیزی گرم : خلاصه و کاربردی روش رنگآمیزی گرم یکی از تکنیکهای اساسی در میکروبیولوژی و اولین گام در تشخیص و جداسازی باکتری

علت مشکلاتی که در اثر خوردن قهوه ممکن است ایجاد شوند چیست؟ قهوه کهنه طعم و بو همیشگی را ندارد. طعم و عطری تلخ و

این باکتری از طریق آب و سبزیجات آلوده وارد بدن می شود و ایجاد بیماری می کند. از این رو شناسایی و تشخیص این باکتری

همه چیز در مورد پروتئین وِی پروتئین وی چیست؟ whey به معنای آب پنیر است. پروتئین وی(Whey protein) یا پروتئین آب پنیر مخلوطی از پروتئین

آزمایشگاه مواد غذایی آزمایشگاه های مواد غذایی دولتی مانند سازمان غذا و دارو و استاندارد جوابگوی تعداد بیشمار تولید کننده ها و فعالان در زمینه

آزمایشگاه همکار غذا و دارو و استاندارد چیست؟ آزمایشگاه همکار سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو به عنوان مرجع تائید صلاحیت کلیه محصولات

مواد شیمیایی مضر در صنعت آرایشی و بهداشتی درصد بسیار زیادی از مواد شیمیایی در محصولات آرایشی بهداشتی وجود دارد. در این بین سرطان زایی

عدد آنیزیدین چست؟ Anisidine Value در روغن ها و چربی ها اندازه گیری آلدهیدهای موجود است و بنابراین میزان اکسیداسیون ثانویه را نشان می دهد

مهاجرت به معنای انتقال مواد شیمیایی از یک ماده به محصولات غذایی یا یک ماده دیگر است. در این حالت، مواد شیمیایی ممکن است از

فلزات سنگین به عناصر فلزی با چگالی نسبتاً بالایی هستند و در غلظت های کم سمی می باشد. مانند جیوه ، کادمیوم ، آرسنیک ،

اسیدهای چرب در زندگی روزمره و صنعت کاربرد های زیادی دارند مانند تولید محصولات غذایی، صابون ها، شوینده ها و لوازم آرایشی. همچنین پروفایل اسیدهای

واکنش مایارد یا واکنش مایار (Maillard reaction)،یا قهوه ای شدن: نوعی فرایند قهوهای شدن غیرآنزیمی است که بهطور معمول در دمایی در حدود ۱۴۰ تا

هیدروکسی متیل فورفورال (HMF) یک ترکیب آلی است که از حرارت و خشک کردن برخی قندها به دست می آید. HMF به طور طبیعی

پرمیکس (پیش مخلوط) پرمیکس ها (premix) مخلوط های ترکیبی شامل یك یا چند ریزمغذی مانند ویتامین ها، مواد معدنی، عناصر کمیاب و سایر افزودنی ها

امروزه مصرف مکملهای ویتامینی در بین مردم بسیار رایج شده است. خصوصا بعد از بحران ناشی از بیماری همه گیر کووید-19 علاقه قابل توجهی به

مکمل ها مکمل ها محصولاتی مانند ویتامین ها، مواد معدنی و گیاهانی هستند که ادعا می کنند با تامین مواد مغذی مورد نیاز بدن، سلامتی

تنها عامل فساد مواد غذایی فعالیت میکروارگانیسم ها هستند. پس با حذف یا غیر فعال کردن آنها می توان از خراب شدن خوراکی ها جلوگیری