آزمایشــــگاه نمونه آزمای ماد

تلفن : 44200094 - 021

جستجو
شمارش کلی میکروارگانیسم‌ها در مواد غذایی
آزمایشگاهی

شمارش کلی میکروارگانیسم‌ها در مواد غذایی — روش‌ها و نکات کاربردی

شمارش کلی میکروارگانیسم‌ها در مواد غذایی | روش‌های آزمایشگاهی و محیط کشت شمارش کلی میکروارگانیسم‌ها یکی از ضروری‌ترین آزمایش‌ها در کنترل کیفیت مواد غذایی است.

ادامه مطلب »
اندازه‌گیری نیترات و نیتریت در محصولات پروتئینی
آزمایشگاهی

آزمایش اندازه‌گیری نیترات و نیتریت در گوشت و محصولات پروتئینی | آزمایشگاه ماد

اندازه‌گیری نیترات و نیتریت در محصولات پروتئینی: اهمیت و روش‌های آزمایشگاهی   در دنیای امروز، مصرف محصولات پروتئینی سالم و با کیفیت اهمیت زیادی دارد.

ادامه مطلب »
آزمایش کارل فیشر
آزمایشگاهی

سنجش رطوبت با کارل فیشر

آزمایش کارل فیشر: راهنمای جامع دستگاه کارل فیشر، اساس کار، کاربردها، مزایا و محلول کارل فیشر برای اندازه‌گیری رطوبت آزمایش کارل فیشر یکی از دقیق‌ترین

ادامه مطلب »
آزمایش GC MASS
آزمایشگاهی

GC-MS

  GC-MS چیست؟ تفاوت GC با GC-MS، کاربردها و روش انجام آزمون در آزمایشگاه gc mass آزمایشگاه gc mass، ارائه خدمات آزمایش gc mass و

ادامه مطلب »
روش های اندازه گیری آرسنیک
آزمایشگاهی

اندازه گیری آرسنیک در مواد غذایی و آرایشی بهداشتی: روش‌های آزمون و محلول‌سازی

اندازه گیری فلزات سنگین: آرسنیک اندازه گیری آرسنیک در مواد غذایی و آرایشی بهداشتی یکی از مهم‌ترین ارزیابی‌های ایمنی مواد مصرفی است. وجود مقادیر غیر

ادامه مطلب »
آزمایشگاه آرایشی بهداشتی
آزمایشگاهی

اهمیت کنترل کیفی محصولات آرایشی بهداشتی در آزمایشگاه‌های معتبر غذا و دارو و استاندارد

  محصولات آرایشی بهداشتی بخشی جدایی‌ناپذیر از زندگی روزمره ما هستند و به همین دلیل، کنترل کیفیت این محصولات در آزمایشگاه آرایشی بهداشتی از اهمیت

ادامه مطلب »
اخبار و مقالات

فیلتر هپا

فیلتر HEPA چیست و چگونه عمل می‌کند؟ فیلترهای HEPA (High Efficiency Particulate Air) یکی از بهترین و پیشرفته‌ترین روش‌ها برای تصفیه هوا هستند. این فیلترها

ادامه مطلب »
راهکارهای مدیریت بحران در سازمان
اخبار و مقالات

مدیریت بحران

راهکارهای مدیریت بحران در سازمان: راهنمای جامع برای پرسنل بحران‌ها، چه طبیعی و چه انسانی، بخشی اجتناب‌ناپذیر از دنیای امروز هستند. توانایی سازمان‌ها در مدیریت

ادامه مطلب »
اخذ علامت حلال
اخبار و مقالات

مراحل اخذ نشان حلال

الزامات، فرآیند و مدارک لازم برای اخذ علامت حلال: راهنمای جامع مدارک لازم برای دریافت گواهینامه حلال: راهنمای جامع   در دنیای امروز، تولید محصولات

ادامه مطلب »
اخبار و مقالات

پروتئین وی چیست؟ Whey protein

همه چیز در مورد پروتئین وِی پروتئین وی چیست؟ whey به معنای آب پنیر است. پروتئین وی(Whey protein) یا پروتئین آب پنیر مخلوطی از پروتئین

ادامه مطلب »
آزمایشگاهی

Anisidine Value عدد آنیزیدین

عدد آنیزیدین چست؟ Anisidine Value در روغن ها و چربی ها اندازه گیری آلدهیدهای موجود است و بنابراین میزان اکسیداسیون ثانویه را نشان می دهد

ادامه مطلب »
دسته‌بندی نشده

آزمایش مهاجرت

مهاجرت به معنای انتقال مواد شیمیایی از یک ماده به محصولات غذایی یا یک ماده دیگر است. در این حالت، مواد شیمیایی ممکن است از

ادامه مطلب »
آزمایشگاهی

پروفایل اسیدهای چرب

اسیدهای چرب در زندگی روزمره و صنعت کاربرد های زیادی دارند مانند تولید محصولات غذایی، صابون ها، شوینده ها و لوازم آرایشی. همچنین پروفایل اسیدهای

ادامه مطلب »
اخبار و مقالات

پرمیکس ها

پرمیکس (پیش مخلوط) پرمیکس ها (premix) مخلوط های ترکیبی شامل یك یا چند ریزمغذی مانند ویتامین ها، مواد معدنی، عناصر کمیاب و سایر افزودنی ها

ادامه مطلب »
اخبار و مقالات

حد غیرمجاز ویتامین ها

امروزه مصرف مکمل‌های ویتامینی در بین مردم بسیار رایج شده است. خصوصا بعد از بحران ناشی از بیماری همه گیر کووید-19 علاقه قابل توجهی به

ادامه مطلب »
اخبار و مقالات

مکمل های تغذیه ای

مکمل ها مکمل ها محصولاتی مانند ویتامین ها، مواد معدنی و گیاهانی هستند که ادعا می کنند با تامین مواد مغذی مورد نیاز بدن، سلامتی

ادامه مطلب »
اخبار و مقالات

روش تهیه کنسرو خانگی

تنها عامل فساد مواد غذایی فعالیت میکروارگانیسم ها هستند. پس با حذف یا غیر فعال کردن آنها می توان از خراب شدن خوراکی ها جلوگیری

ادامه مطلب »