آزمایشــــگاه نمونه آزمای ماد

تلفن : 44200094 - 021

جستجو
خلاصه استاندارد آرد.آزمایشگاه ماد
خلاصه استاندارد آرد.آزمایشگاه ماد

خلاصه آزمون های استاندارد آرد گندم

ویژگی های فیزیکو شیمی استاندارد شماره 103 و میکروبی شماره 2393

آرد گندم(wheat flour) ذرات ریز حاصل از آسیاب کردن گندم بوجاری شده است.

هدف از تدوین این استاندارد، تعیین ویژگی ها، روش های آزمون، نمونه برداری، بسته بندی و نشانه گذاری انواع آرد گندم می باشد. این استاندارد برای انواع آرد گندم مورد مصرف در تهیه انواع نان و فراورده های آردی که به صورت صنعتی، نیمه صنعتی و سنتی تولید می شوند، کاربرد دارد.

برای مشاهده ویژگی های استاندارد سایر آرد ها به لینک های زیر مراجعه فرمایید:

آرد کامل ذرت 8151

و آرد ذرت خوشه ای استاندارد شماره 10497

آرد برنج 11136

همچنین آرد جو 2337

آرد سوخاری 2358

و آرد سویا 2357

غلات و فراورده های آن 104

ناپذیرفتنی ها

ناپذیرفتنی ها شامل عواملی به شرح زیر است که در صورت وجود هر یک از آنها و به هـر میـزان، فـراورده
غیرقابل قبول است:

مواد خارجی آرد گندم باید بدون هرگونه مواد خارجی مانند سنگ، شن، مو و بذر علفهای هرز خرد شده باشد
کپک زدگی آرد گندم باید بدون هر گونه آثار کپکزدگی قابل رویت با چشم غیرمسلح باشد
کلوخه شدن آرد گندم باید بدون کلوخه باشد.
بو و مزه غیرعادی آرد گندم باید بدون هرگونه بو و مزه غیرعادی مانند: تندی، تلخی و ترشی باشد
رنگ غیرعادی آرد گندم باید بدون هرگونه رنگ غیرعادی باشد
آفات و عوامل بیماریزا آرد گندم باید بدون هر نوع آفت زنده در تمام مراحل زندگی، آفت مرده و اندامها و بقایای قابل رویت آنهـا و سایر عوامل بیماریزا باشد
خلاصه استاندارد آرد.آزمایشگاه ماد
خلاصه استاندارد آرد.آزمایشگاه ماد

ویژگی ها

ویژگیهای عمومی

کلیه آردهای گندم توصیف شده در این استاندارد باید دارای ویژگیهای عمومی زیر باشند:

بو و مزه آرد گندم باید دارای بو و مزه طبیعی مخصوص به خود باشد
رنگ آرد گندم باید دارای رنگ طبیعی مخصوص به خود باشد
خاکستر نامحلول در اسید باید بیشینه %0.05 بر پایه ماده خشک باشد.
pH باید در دامنه 5.6 تا 6.5 باشد
فعالیت آنزیمی یا عدد افت عدد افت آرد کامل تمامدانه باید در دامنه s300 تا s500 باشد.
اندیس گلوتن اندیس گلوتن آرد کامل تمام دانه باید در دامنه 60% تا 85% باشد.

ویژگی های اختصاصی

ویژگی های اختصاصی انواع آرد گندم باید مطابق با جدول زیر باشد:

ویژگی های میکروبی آزمون های استاندارد آرد گندم

آزمون های میکروبیولوژی در انواع آرد گندم باید مطابق با استاندارد ملی ایران شمارۀ 2393 باشد:

ویژگیهای میکروبیولوژی انواع آرد غلات و حبوبات، آرد و پروتیئن سویا، غلات پوست کنده بلغور و پرک آنها باید مطابق جدول زیر باشد:

Microbiology of wheat flour
Microbiology of wheat flour

 

 

آزمایشگاه ماد، ارائه دهنده تخصصی خدمات آزمایشگاهی با بالاترین کیفیت با استفاده از به روز ترین ابزار و دقیق ترین نتایج در خصوص صنعت آرد، نان و غلات می باشد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *