آزمایشــــگاه نمونه آزمای ماد

تلفن : 44200094 - 021

جستجو

سیر سیاه با حرارت دادن حبه یا بوته کامل سیر تحت رطوبت کنترل شده طی چند هفته بدست می آید که در اثر تخمیر، دانه های سیر به مرور نرم و کاراملی شده مزه شیرین، رنگ سیاه و بافتی لاستیکی نرم و چسبناک مانند خرما به خود می گیرند ومهمتر اینکه بوی آن در دهان باقی نمی ماند.

خواستگاه آن کره و جنوب شرقی آسیاست اما به دلیل طعم خاص وفواید بی نظیر آن به سرعت در سراسر  جهان رایج شد. از خواص آن میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

خاصیت آنتی اکسیدانی آن دوبرابر سیر تازه است پس میتوان گفت درکندکردن روند پیری و پیشگیری از سرطان نقش به سزایی دارد.

سرشار از فیبر است و باعث تقویت حرکات روده می شود.

سرشار از پروتئین است و باعث تقویت عضلات می شود.

سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی مانند پتاسیم و فسفراست.

با روش های آزمایشگاهی  میتوان میزان مواد مغذی همچنین وجود مواد مضر را در این ماده بررسی نمود.

آزمایشگاه نمونه آزمای ماد در همکاری با سازمان غذا و دارو و استاندارد با استفاده از تجهیزات پیشرفته جهت اطمینان از کیفیت محصولات و تایید سلامت آنها آماده خدمت رسانی به همکاران و محققان محترم می باشد.

 

7 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *