سیر سیاه با حرارت دادن حبه یا بوته کامل سیر تحت رطوبت کنترل شده طی چند هفته بدست می آید که در اثر تخمیر، دانه های سیر به مرور نرم و کاراملی شده مزه شیرین، رنگ سیاه و بافتی لاستیکی نرم و چسبناک مانند خرما به خود می گیرند ومهمتر اینکه بوی آن در دهان باقی نمی ماند.
خواستگاه آن کره و جنوب شرقی آسیاست اما به دلیل طعم خاص وفواید بی نظیر آن به سرعت در سراسر جهان رایج شد. از خواص آن میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
خاصیت آنتی اکسیدانی آن دوبرابر سیر تازه است پس میتوان گفت درکندکردن روند پیری و پیشگیری از سرطان نقش به سزایی دارد.
سرشار از فیبر است و باعث تقویت حرکات روده می شود.
سرشار از پروتئین است و باعث تقویت عضلات می شود.
سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی مانند پتاسیم و فسفراست.
با روش های آزمایشگاهی میتوان میزان مواد مغذی همچنین وجود مواد مضر را در این ماده بررسی نمود.
آزمایشگاه نمونه آزمای ماد در همکاری با سازمان غذا و دارو و استاندارد با استفاده از تجهیزات پیشرفته جهت اطمینان از کیفیت محصولات و تایید سلامت آنها آماده خدمت رسانی به همکاران و محققان محترم می باشد.
جالبه
7bmumc
sppeud
gpidrd
0sgsus
y36xio
iemx9y