استاندارد کنسرو رب گوجه فرنگی
شماره استاندارد 761
گوجه فرنگی از خانواده (Lycopersicum esculentum P.Mil) و گونه (Solanaceae) می باشد. آب گوجه فرنگی، حاصل از گوجه فرنگی تازه که پس از فرایند شستشو، جداکردن، آب گیری و عبور صافی حاصل می شود. برای تهیه رب گوجه فرنگی، آب گوجه که در داخل سیستم تحت خلآ در ظروف استیل تا رسیدن به غلظت کمینه 25 درجه بریکس بدون احتساب نمک، تغلیظ می شود. در اینجا با آزمون های استاندارد رب گوجه فرنگی و حدود قابل قبول آن آشنا می شویم.
ویژگی ها:
-
ناپذیرفتنی ها:
در صورت وجود ناپذیرفتنی مطابق با جدول زیر، فراورده غیر قابل قبول می باشد.
ذرات سیاه: به ذرات سیاه نگ حاصل از سوختگی رب گوجه در فرایند تولید گفته می شود.
-
ویژگی های ارگانولپتیکی و حسی رب گوجه باید مطابق با جدول زیرباشد.
-
ویژگی های فیزیکی و شیمیایی کنسرو رب گوجه فرنگی باید مطابق با جدول زیر باشد:
-
آلاینده های فلزی در استاندارد کنسرو رب گوجه:
آلاینده های فلزات سنگین باید مطابق با استاندارد ملی ایران به شماره 12968 ، خوراک انسان-دام، بیشینه رواداری فلزات سنگین باشد.
-
مواد افزودنی
افزودن هرگونه طعم دهنده، مواد نگه دارنده، قوام دهنده، پایدار کننده و رنگ ممنوع است.
-
بقایای ریسه های کپک
میزان ریسه های کپک در کنسرو رب گوجه نباید از 44 درصد میدان های آزمایش، بیشتر باشد.
-
ویژکی های میکروبیولوژی و بهداشتی استاندارد رب گوجه فرنگی
ویژگی های میکروبیولوژی رب گوجه باید مطابق با استاندارد ملی ایران به شماره 2326 میکروبیولوژی مواد غذایی کنسروی باشد. به استاندارد کمپوت آناناس مراجعه نمایید.
و ویژگی های بهداشتی رب گوجه باید مطابق با استاندارد ملی ایران به شماره 1836 آیین کار-اصول بهداشتی در مواد غذایی باشد.
آزمایشگاه نمونه آزمای ماد، به عنوان همکار سازمان غذا و دارو و سازمان استاندارد ،دارای گواهی نامه ISO/IEC/17025. با پشتوانه تخصص، اعتبار و تعهد به ارائه خدمات بینظیر، به عنوان یکی از برترین ارائهدهندگان خدمات آزمایشگاهی در زمینه کنترل کیفیت مواد غذایی،کلیه آزمون های مربوط به رب گوجه فرنگی را انجام میدهد. جهت مشاوره و درخواست آزمون با شماره های آزمایشگاه با همکاران ما در تماس باشید.
همچنین بخوانید: