پاستا
آزمون های استاندارد پاستا شماره 213
پاستا فراورده ای غیر تخمیری که ز مواد اولیه اصلی،شامل انواع آرد گندم (مانند: فارینا، آرد ماکارونی، سمولینا) و آب آشامیدنی تهیه می شود. و پس طی فرایند روزن رانی(Extrugen) به منظور شکل دهی، خشک می شود. شامل پاستای ساده، فیبردار، سبوس دار، پروتئینه، سبزیجات، و ادویه داراست. آزمون استاندارد پاستا شامل موارد زیر می باشد.
ویژگی ها
ویژگی های حسی و ظاهری
پارامترهای حسی و ظاهری پاستا باید مطابق با جدول زیر باشد:
آفات | عاری از آفات زنئه و مرده، قطعات بدن حشرات و آلودگی های جوندگان |
مواد خارجی | عاری از هرگونه مواد خارجی |
به هم چسبیدگی | عاری از هرگونه قطعات چسبیدگی |
کپک زدگی | عاری از کپک زدگی |
رنگ | رنگ مخصوص به خود و در صورت استفاده از رنگ دهنده های طبیعی،رنگ مطابق با ماده افزوده |
بو | طبیعی و مخصوص به خود و بدون هرگونه بوی خارجی نا مطلوب ناشی از فساد یا آلودگی |
مزه | طبیعی بدون هرگونه مزه غیر طبیعی |
آزمون های فیزیکوشیمی پاستا
ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی انواع پاستا باید مطابق با جدول های زیر باشد:
ویژگی های میکروبی
آزمون استاندارد پاستابرای بخش میکروبی طبق استاندراد ملی شماره 2393 می باشد.