آزمایشــــگاه نمونه آزمای ماد

تلفن : 44200094 - 021

جستجو

پاستا

آزمون های استاندارد پاستا  شماره 213

پاستا فراورده ای غیر تخمیری که ز مواد اولیه اصلی،شامل انواع آرد گندم (مانند: فارینا، آرد ماکارونی، سمولینا) و آب آشامیدنی تهیه می شود. و پس طی فرایند روزن رانی(Extrugen) به منظور شکل دهی، خشک می شود. شامل پاستای ساده، فیبردار، سبوس دار، پروتئینه، سبزیجات، و ادویه داراست. آزمون استاندارد پاستا شامل موارد زیر می باشد.

ویژگی ها

ویژگی های حسی و ظاهری

پارامترهای حسی و ظاهری پاستا باید مطابق با جدول زیر باشد:

آفات عاری از آفات زنئه و مرده، قطعات بدن حشرات و آلودگی های جوندگان
مواد خارجی عاری از هرگونه مواد خارجی
به هم چسبیدگی عاری از هرگونه قطعات چسبیدگی
کپک زدگی عاری از کپک زدگی
رنگ رنگ مخصوص به خود و در صورت استفاده از رنگ دهنده های طبیعی،رنگ مطابق با ماده افزوده
بو طبیعی و مخصوص به خود و بدون هرگونه بوی خارجی نا مطلوب ناشی از فساد یا آلودگی
مزه طبیعی بدون هرگونه مزه غیر طبیعی

 

آزمون های فیزیکوشیمی پاستا

ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی انواع پاستا باید مطابق با جدول های زیر باشد:

 

آزمون استاندارد پاستا
آزمایش های فیزیکو شیمی پاستا ادامه

ویژگی های میکروبی

آزمون استاندارد پاستابرای بخش میکروبی طبق استاندراد ملی شماره 2393 می باشد.

(جهت مشاهده آزمون های میکروبی کلیک کنید)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *