کنترل فلزات سنگین (ارسنیک،سرب،کادمیوم)
کنترل فیزیکوشیمیایی آبمیوه و کنسانتره
کنترل فیزیکوشیمیایی آبمعدنی
کنترل شیمیایی اختصاصی پروفایل اسیدهای چرب روغن ها و چربی ها
کنترل شیمیایی پروفایل اسیدهای چرب شیر، لبنیات و فرآورده های آن
کنترل فیزیکوشیمیایی ادویه و چاشنی
کنترل فیزیکوشیمیایی انواع چای
کنترل فیزیکوشیمیایی انواع شربت، مربا، مارمالاد، ژله، پاستیل و آدامس
کنترل فیزیکوشیمیایی انواع شکلات، تافی وآبنبات و پودر کاکائو
کنترل فیزیکوشیمیایی عسل و فرآورده های آن
کنترل فیزیکوشیمیایی انواع قند و شکر و سایر مواد قندی
کنترل فیزیکوشیمیایی انواع قهوه
کنترل فیزیکوشیمیایی حبوبات و فرآورده های آن
کنترل فیزیکوشیمیایی روغن ها و چربی ها
کنترل فیزیکوشیمیایی سبزیجات خشک، منجمد و تازه
کنترل فیزیکوشیمیایی شیر، لبنیات و فرآورده های آن
کنترل فیزیکوشیمیایی غلات و فرآورده های آن
کنترل فیزیکوشیمیایی فرآورده های پروتئینی و کنسروهای گوشتی
کنترل فیزیکوشیمیایی کمپوت و کنسرو
کنترل فیزیکوشیمیایی گوشت و فرآورده های گوشتی
کنترل فیزیکوشیمیایی میوه های خشک
کنترل فیزیکوشیمیایی میوه های منجمد
کنترل میکروبیولوژی آبمیوه و کنسانتره
کنترل میکروبیولوژی آب معدنی
کنترل میکروبیولوژی ادویه و چاشنی
کنترل میکروبیولوژی انواع چای
کنترل میکروبیولوژی انواع شربت، مربا، مارمالاد، ژله، پاستیل و آدامس
کنترل میکروبیولوژی انواع شکلات، تافی وآبنبات و پودر کاکائو
کنترل میکروبیولوژی عسل و فرآورده های آن
کنترل میکروبیولوژی انواع قند و شکر و سایر مواد قندی
کنترل میکروبیولوژی انواع قهوه
کنترل میکروبیولوژی حبوبات و فرآورده های آن
کنترل میکروبیولوژی روغن ها و چربی ها
کنترل میکروبیولوژی سبزیجات خشک، منجمد و تازه
کنترل میکروبیولوژی شیر، لبنیات و فرآورده های آن
کنترل میکروبیولوژی غلات و فرآورده های آن
کنترل میکروبیولوژی فرآورده های پروتئینی و کنسروهای گوشتی
کنترل میکروبیولوژی کمپوت و کنسرو
کنترل میکروبیولوژی گوشت و فرآورده های گوشتی
کنترل میکروبیولوژی میوه های خشک
کنترل میکروبیولوژی میوه های منجمد