پرش به محتوا
جوابدهی
تلفن : 44200094 - 021
جستجو
جستجو
صفحه اصلی
درباره ما
معرفی آزمایشگاه نمونه آزمای ماد
گالری تصاویر
کاتالوگ آزمایشگاه ماد
زمینه های فعالیت
موقعیت شغلی
خدمات
آزمایشگاهی (کنترل کیفیت)
مواد غذایی (خوردنی و آشامیدنی)
آرایشی و بهداشتی
دارو ، مکمل و مواد اولیه
ضد عفونی کننده ها
آموزشی
میکروبی
فیزیکوشیمیایی
آنالیز دستگاهی
نمونه برداری و ارسال کارشناس
تحقیق و پژوهش
کارآموزی
اقلام آزمایشگاهی
آزمایشگاه ها
آزمایشگاه میکروبیولوژی
آزمایشگاه فیزیکو شیمیایی
آنالیز دستگاهی
GC
HPLC
AAS
تجهیزات
لیست آزمون های فیزیکوشیمی و میکروبی آزمایشگاه ماد
دانلود لیست آزمون ها
گواهینامه ها
گواهی تایید صلاحیت سازمان غذا و دارو
گواهی تایید صلاحیت سازمان استاندارد ISO 17025
پروانه مسئول فنی آزمایشگاه
گواهی دانش بنیان
عضو توانمند شبکه آزمایشگاهی Labsnet
همکاری با ماد(استخدام)
فروشگاه
اخبار و مقالات
اخبار و مقالات
خلاصه استاندارد محصولات
ارتباط با ما
منو
صفحه اصلی
درباره ما
معرفی آزمایشگاه نمونه آزمای ماد
گالری تصاویر
کاتالوگ آزمایشگاه ماد
زمینه های فعالیت
موقعیت شغلی
خدمات
آزمایشگاهی (کنترل کیفیت)
مواد غذایی (خوردنی و آشامیدنی)
آرایشی و بهداشتی
دارو ، مکمل و مواد اولیه
ضد عفونی کننده ها
آموزشی
میکروبی
فیزیکوشیمیایی
آنالیز دستگاهی
نمونه برداری و ارسال کارشناس
تحقیق و پژوهش
کارآموزی
اقلام آزمایشگاهی
آزمایشگاه ها
آزمایشگاه میکروبیولوژی
آزمایشگاه فیزیکو شیمیایی
آنالیز دستگاهی
GC
HPLC
AAS
تجهیزات
لیست آزمون های فیزیکوشیمی و میکروبی آزمایشگاه ماد
دانلود لیست آزمون ها
گواهینامه ها
گواهی تایید صلاحیت سازمان غذا و دارو
گواهی تایید صلاحیت سازمان استاندارد ISO 17025
پروانه مسئول فنی آزمایشگاه
گواهی دانش بنیان
عضو توانمند شبکه آزمایشگاهی Labsnet
همکاری با ماد(استخدام)
فروشگاه
اخبار و مقالات
اخبار و مقالات
خلاصه استاندارد محصولات
ارتباط با ما
Whatsapp
Telegram
Instagram
آزمایشگاه فیزیکو شیمیایی
برخی از آزمون هایی که در این بخش انجام می شود به شرح ذیل می باشد.
اسانس های روغنی(کلونجر)
استرول ها به غیر کلسترول
استرول های گیاهی (لبنیات)
اسید استیک
اسید آزاد
اسید آسکوربیک
اسید بنزوئیک
اسید تارتاریک
اسید چرب آزاد
اسید فولیک در آرد
اسید فیتیک
اسیدیته
اکسید کننده
اگزالات
الکل اتیلیک
الکل باقیمانده
الیاف خام
امگا ۳
اندیس حلالیت
انیدرید سولفورو
آسپارتام
آسه سولفام
آفات
آکرولئین و ترکیبات آمونیاک
آلدئید ها
آمیلوز
آنتی اکسیدان BHA/BHT/TBHQ
باقی مانده آمونیاک
باقیمانده حلال
بریکس
بلانکیت
بنزوات
بی کربنات پتاسیم
پارابن ها
پتاسیم
پروپیلن گلیکول
پروپیونات کلسیم
پروتئین بر مبنای ماده خشک کجلدال
پروفایل اسید چرب
پرولین
پلاریزاسیون
پلی فنل های کل
پیپرین
پیریدین
پیکرو کروسین
تتراکسایکلین
ترانس و اشباع (روغن)
ترکیبات کلرینه شونده
جوش شیرین (بی کربنات سدیم)
چربی
چگالی
حلالیت
خاکستر کل
خاکستر نامحلول
خلوص استو نیتریل
خلوص فرمالدئید
خلوص مالتیتول
خلوص نمک
خلوص هیدروژن پراکسید
درجه جانشینی CMC
رطوبت به روش اتو
رنگ
رنگ مصنوعی افزودنی
رنگ های افزودنی در زعفران
روغن فرار
سافرانال
ساکارز
سختی آب
سدیم
سلولز
سوربات
سولفات
سولفور
ضریب شکست
طیف اسانس
عدد استری
عدد اسیدی
عدد آنیزیدین
عدد پر اکسید
عدد زیین
عدد صابونی
عدد فالینگ
عدد فرمالین
عدد هیدروکسیل
عدد یدی
عصاره اتری
عصاره الکلی
عصاره آبی
فسفات
فسفر
فعالیت آبی
فعالیت دیاستازی
فلزات سنگین (سرب،کادمیوم و ...)
فنوکسی اتانول
فوماریک اسید
فیبر خام
قلیایی آزاد
قلیائیت خاکستر
قلیائیت فنل فتالئین
قند احیا
قند کل
قندهای ساده مونو و دی ساکارید
کافئین
کربنات سدیم
کربوهیدرات کل
کروسین
کلراید
کلسیم
گروه استیل
گلوتن
گلوکونات آهن
گلیسرول
گلیسرین
گوگرد
ماده خشک
ماده فعال شوینده
ماده قابل استخراج الکلی
معادل دکستروز
منگنز
منیزیم
مواد جامد کل
مواد غیر قابل صابونی شدن
مواد قابل استخراج با اتر
مواد معدنی
مواد نامحلول در آب
میزان کاپسائیسین
ناتامایسین
نسبت فروکتوز به گلوکز
نشاسته و دکسترین
نقطه انجماد
نقطه دودی
نقطه ذوب
نقطه لغزش
نمک بر مبنای ماده خشک
نیترات
نیتروژن آمونیاکی
نیتروژن تام
نیتروژن کل فرار
نیتریت سدیم
هدایت الکتریکی
هیدراکسی متیل فورفورال
ویتامین های محلول در آب گروه C, B
ویتامین های محلول در چربی ADKE
ویتامینB12
ید
لیست کامل آزمایشات